10 Aplicatii Care Vor Schimba Pentru Totdeauna Felul In Care Folosesti Instagram

Instagram e una dintre cele mai populare aplicații de social media disponibile la momentul actual, iar acest statut vine uneori cu o mare presiune pusă pe utilizatorii acestei platforme. Fie că folosești Instagram pentru a te auto-promova sau pentru a promova un business, nevoia de a avea un feed & stories care să rămână în mintea celor care te urmăresc e prezentă în oricare dintre situații.

Potrivit studiilor din domeniu, pozele editate (cu filtre) au cu 21% mai multe șanse de a primi like-uri și cu 47% mai multe șanse de a primi comentarii. Tocmai de aceea, am creat o listă cu aplicațiile noastre preferate pentru editat & creat poze, video-uri și stories memorabile.

1. Adobe Lightroom CC

Preț: Free (in-app purchases)

Disponibilitate: Android & iOS

Adobe Photoshop Lightroom este considerat unul dintre cele mai bune programe de editare a fotografiilor creat vreodată, iar versiunea iOS sau Android îi păstrează acest statut. Fiind o aplicație all-in-one, îți permite să înregistrezi videoclipuri sau să faci poze (cu o calitate superioară celor făcute cu aplicația telefonului) pe care ulterior le poți edita într-un mod simplu, dar super creativ – demn de numele Photoshop!

2. Afterlight 2

Preț: 14,99 lei

Disponibilitate: Android & iOS

Afterlight îți permite să creezi imagini care îți vor impresiona cu adevarat followerii. Chiar dacă aplicația costă 14.99 lei, fiecare leu e investit cu folos atunci când te ajută să realizezi poze unice, care ies ușor în evidență din marea de fotografii pe care le vedem zilnic pe Instagram.

3. VSCO

Preț: Free (in-app purchases)

Disponibilitate: Android & iOS

VSCO este considerată una dintre aplicațiile preferatele din domeniu, datorită caracteristicilor sale foarte asemănătoare cu cele ale unui program profesionist de editare a fotografiilor. Ai control complet asupra procesului de editare, într-un mod simplu & fun, care te face să îți dorești să editezi fiecare poză pe care o faci.

4. Unfold

Preț: Free (in-app purchases)

Disponibilitate: Android & iOS

Aplicația Unfold aduce perfecțiunea în Instagram Stories! Oferă o serie de template-uri curate, moderne și super-fashionable, un stock propriu de poze și fonturi care îți pot duce story-urile la un cu totul alt nivel. Bonus, poți adăuga și videoclipuri!

5. Carbon – B&W Photo Editor

Preț: Free (in-app purchases)

Disponibilitate: iOS

Vrei să creezi conținut B&W? Look no further. Aplicația Carbon este creată în parteneriat cu fotografi profesioniști, pentru a aduce la un loc tot ce e mai bun în materie de filtre monocromatice. Scopul lor final e să ducă munca ta la un alt nivel. Sounds good to us!

6. Enlight Photofox

Preț: Free (in-app purchases)

Disponibilitate: iOS

Te simti creativ? Creează artă suprarealistă de pe un iPhone. Cum? Cu multiple exposure – alege o imagine cu tine, suprapune alte imagini deasupra ei, iar followerii tăi vor fi cuceriți pe loc! Rezultatul final nu va arăta absolut deloc ca fotografia originală, iar dacă acest lucru era scopul tău, atunci Enlight Photofox e aplicația perfectă pentru tine.

7. Over

Preț: Free (in-app purchases)

Disponibilitate: Android & iOS

Indiferent dacă îți place să împărtășești sfaturi, citate inspiraționale sau doar vrei puțin mai multă creativitate în contul tău, Over este o aplicație excelentă pentru Instagram Stories. Îți permite să suprapui text și grafică peste fotografii & videoclipuri, pentru a obține story-uri unice și super fun.

8. Adobe Spark Post

Preț: Free (in-app purchases)

Disponibilitate: Android & iOS

Adobe Spark Post ușurează munca celor care vor să creeze vizualuri spectaculoase în câteva minute, fără a fi necesară experiența în domeniu. Aplicația are mii de template-uri, milioane de fotografii, filtre și fonturi gratuite, care te vor ajuta să îți personalizezi feed-ul și story-urile într-un mod la care până acum doar ai visat.

9. Jumprope

Preț: Free (in-app purchases)

Disponibilitate: iOS

Dacă tutorialele sunt mojo-ul tău, atunci trebuie să încerci Jumprope! Aplicația îți permite să creezi cu ușurință fiecare pas al tutorialului și să adaugi link-uri către fiecare produs pe care îl folosești în postarea ta. Totodata, poți edita viteza, muzica, textul și adăuga filtre înainte de a finaliza tutorialul.

10. PicMonkey

Preț: Free (in-app purchases)

Disponibilitate: Android & iOS

Credem că frumusețea naturală este cea care ar trebui să fie promovată, dar uneori se întâmplă ca unele poze să aibă nevoie de puțin touch up 🙂 În acest caz, dar și pentru template-urile, filtrele și font-urile disponibile, PicMonkey este o aplicație pe care merită să o ai.

Cu 500 milioane de utilizatori activi zilnic pe Instagram și o dorință tot mai mare pentru mulți followeri și multe like-uri, nu e suficient să te bazezi doar pe cele 24 de filtre standard și tooluri disponibile în cadrul aplicației. Pentru a ieși în evidență și a-ți lăsa creativitatea să atingă cote maxime, ai nevoie să îți îmbunătățești jocul cu cel puțin câteva dintre aplicațiile prezentate mai sus.

Pasionat de marketing online? Urmărește challenge-ul 30 De Zile De Marketing Debordant și învață care sunt cele mai importante aspecte de urmărit într-o campanie de marketing!

Autorul articolului:
Denisa Bălulescu

Digital Marketing Manager

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *